BU GECE EVLENİYORUM:))

Bu gece bi daha evleneyim bari, mimlenmişim. İstemem yan cebime koy misali:)
1800 lerde yaşayan kabarık elbiseli arkadaşım beni mimlemiş. İşim gücüm var dedim ,yok olmaz dedi. Hani mim konusu da öyle böyle değil. Kına gecesi ve düğün hayalimi yazmam isteniyor.Hayalimdeki kına ve düğün. Aslında ben evliyim dostum. Ama çok ısrar ettiğin için, bi şeyler parçalayacağım.;))) Yalnız senin o en son koyduğun gibi, damat fotosu  koymayacağım. Niye diye sorma!!!
 Ben alaturka  yanı da olan bi kadınım, tabi,  bi bindallı giymek isterim kına gecesinde...
Bunlar da, olmazsa olmazlar:)



Gelelim düğüne;




Şimdi soracaksın tabi, 'sen düğününde bunları mı yaptın?'
Bi on yıl öncesinde gelinlik tam bir fiyasko olmuştu, İstanbul'u bu kadar sevmezdim. Gelin arabası sadece bir gereklilikti benim için. Ve o dönemler bile, bir kadının bir erkeğe göre, düğün ile ilgili pek çok düşüncesi olduğunu öğrenmiştim. Ve şimdi bakıyorum da, kadınlar değişmiyor, aksine kadının hayal dünyası anlaşılmaz bir sonsuzluğa doğru yol alıyor:)))

Araba nasıl olmalı?

Şaka bi yana,
Dünyaya 10 defa gelsem, 10 defasında da kocamla evlenmek isterdim :)))

3 yorum:

1800lerde Yaşayan Kabarık Elbiseli Kız dedi ki...

canım çok teşekkürler cevapladığın için memnuniyetim sonsuz :) yalnız tüm post bir yana tek bir sözüne hayranlığımı dile getirmek isterim."Dünyaya 10 defa gelsem, 10 defasında da kocamla evlenmek isterdim :)))" allahım daim etsin tüm mutluluklar sizinle olsun inşallah :)

reyhane dedi ki...

Mutluluklar dilerim..

Unknown dedi ki...

Mutluluklar dilerim. gümüş kalbi yeni gelinler için mutlaka bir şey bulacağından eminim. Göz at!

Yorum Gönder